O mantemento da cadea de frío é fundamental na distribución de alimentos refrixerados e conxelados.
“A SEGURIDADE ALIMENTARIA ESIXE O CORRECTO FUNCIONAMENTO DE TODAS LAS ENLACES, DOS PRODUTORES, A TRAVÉS DE OPERADORES LOGÍSTICOS E DISTRIBUIDORES ATA CHEGAR AO PUNTO DE VENDA”
FIXACIÓN | Como fabricantes temos a capacidade de producir os amarres que mellor se adapten ás necesidades de carga, cumprindo sempre a normativa e lexislación vixente. Priorizamos a seguridade, a sustentabilidade e a innovación.
ERGONOMÍA | Patentada por Forankra, a nova barra de bloqueo Ergobar supuxo un novo referente no sector, pola súa comodidade, seguridade e facilidade de uso. Un produto responsable co medio ambiente deseñado para axudar no día a día de carga e descarga de mercadorías.
PROTEXE | As bebidas sensibles aos cambios bruscos de temperatura deben estar perfectamente protexidas contra as inclemencias do tempo. É moi importante garantir unha boa protección para non perder as propiedades do líquido transportado.
COMPARTIMENTAR | Deseñado a medida, o separador de carga limita o espazo a arrefriar dentro dun vehículo frigorífico. Conséguese reducir o consumo de combustible/enerxía nos vehículos, reducindo considerablemente as emisións de CO2 e prolongando a vida útil dos motores frigoríficos. Reduce os custos de mantemento e reparación dos equipos de refrixeración.
A cadea de frío é un dos piares nos que se apoia o sector alimentario e, como tal, está presente en todas as fases, desde a produción ata o consumo. A correcta xestión da cadea de frío aumenta a vida útil de alimentos como os produtos agrícolas frescos e tamén os procesados, aumentando así a súa rendibilidade.
En Forankra temos solucións óptimas para que a cadea de frío estea garantida durante o transporte, e tamén se poida comprobar a súa estabilidade.